2

Stegebuffetter

Se de gode tilbud her

3

Sæsontilbud

Læs mere her

Forretter

Minimum 10 kuverter.

 

Pandekagerulle med laks eller røget forel på salat med rejer og Sauce Verte.

Koldrøget laks på salat med crudite samt lemoncurd og rygeostcreme.

Dampet fisk med røgmayo og syltede beder hertil ærteskud.

Perlehøneterrine med parmaskine på salat med pesto creme.

Charcuteri-bræt med pesto, aioli og oliven.


Forret og hovedret kr. 198,-.

3 retter kr. 248,-.

 

 

 

5 gode grunde

+ friske råvarer
+ faguddannet personale
+ præcis levering
+ flot anrettet
+ fornuftige priser

Lyngvigs Diner v. Niels Gregersen | Mad ud af huset | Menuer og buffeter til konfirmation, reception, bryllup, barnedåb, julefrokost | Design BrowseBird