2

Stegebuffetter

Se de gode tilbud her

3

Sæsontilbud

Læs mere her

Hovedretter

Minimum 10 kuverter.

Honningmarineret skinkesteg af dansk gris serveret med ovnstegte Vildmose kartofler, kraftig timian sauce samt kålsalat a la mormor med sprødt og hakket persille.

Helstegt dyrekølle serveret med grønne bønner og stegte svampe. Hertil kompot, krydderstegte kartofler samt portvinssky.

Oksecuvette serveret med ristede rodfrugter og svampe sauté. Hertil Pommes Anna og pebersauce.

Fransk unghanebryst med grøntsagsratatouille i kraftig tomatsauce. Hertil kartoffelpuré med hvidløg og rosmarin samt lækker middelhavssalat.

Rosastegt kalvefilét med smørdampede grøntsager, vildmose kartofler samt kraftig kalvesky.

 

Hovedret kr. 175,-.

5 gode grunde

+ friske råvarer
+ faguddannet personale
+ præcis levering
+ flot anrettet
+ fornuftige priser

Lyngvigs Diner v. Niels Gregersen | Mad ud af huset | Menuer og buffeter til konfirmation, reception, bryllup, barnedåb, julefrokost | Design BrowseBird