Afgiv din bestilling så snart du har bestemt dig på tlf. 21832082 / 20824475
  Ændringer i antal kuverter skal ske senest 2 dage før arrangementet

Hovedretter

Hovedretter

Minimum 10 kuverter

Honningmarineret skinkesteg af dansk gris serveret med ovnstegte Vildmose kartofler, kraftig timian sauce samt kålsalat a la mormor med sprødt og hakket persille.

Helstegt dyrekølle serveret med grønne bønner og stegte svampe. Hertil kompot, krydderstegte kartofler samt portvinssky

Oksecuvette serveret med ristede rodfrugter og svampe sauté. Hertil Pommes Anna og pebersauce

Fransk unghanebryst med grøntsagsratatouille i kraftig tomatsauce. Hertil kartoffelpuré med hvidløg og rosmarin samt lækker middelhavssalat

Rosastegt kalvefilét med smørdampede grøntsager, vildmose kartofler samt kraftig kalvesky

Hovedret kr. 175,-